Projectleiding & Uitvoering

KAM/VGM

Weg met die dikke oude multomap, en welkom 5G Clouddiensten.

De verantwoordelijkheid voor het instrueren en documenteren voor wat betreft de KAM/VGM aangelegenheden komt uiteindelijk op het bordje van de projectleiding en uitvoering. En jij wilt niet op jouw project dat er iets gebeurt, zoals een ongeval, een milieucalamiteit, een brand of schade met grote financiele gevolgen. Maar die dikke oude multomap, kan dat ook anders?

De “KAM-winkel” stond toch bekend om zijn papieren rompslomp. Met de komst van mobiel internet en clouddiensten is daar toch sterke verandering ingekomen. Inmiddels werken vele organisaties al met Microsoft 365, ook op projecten. Deelnemers krijgen een eigen omgeving op Onedrive en zelfs planning kan in een gedeelde agenda. Online vergaderen of samen werken in één bestand kan via MS Teams en nu zijn er ook Online Apps (zoals via Sharepoint) om alle mogelijke instructies en formulieren, zoals toolboxen, werkplekinspecties, etc. ook digitaal te laten afnemen en verzamelen.

Papierloos.

Zelfs bouwtekeningen kunnen op grote schermen in de keet worden geladen en met PDF-markup en een muis kan je er alsnog je aantekeningen en krabbels op kwijt. Kortom, alles kan digitaal.

Als projectleiding en uitvoering willen jullie je kunnen richten op het werk, en de KAM/VGM-zaken dienen hieraan ondersteunend te zijn. Daarom heeft Marchal.online zich helemaal gericht op online oplossingen.

Niet alleen toolboxen en werkplekinspecties, maar het volledige KAM-handboek, VGM-voorschriften en reglementen, zelfs de toegangsregistratie op de werkplek voor onderaannemers en gasten kan gedigitaliseerd worden. Maak het jezelf en anderen makkelijker.

MC2

Haal Marchal.online in huis voor het verbeteren van werkplekinspecties en het bijhouden van online registraties.

MC5

Ook kan je volledige online projectomgevingen inrichten, een Online App lanceren en zelfs online lessen/instructies geven aan eigen medewerkers of onderaannemers.

En dit zijn de belangrijkste stappen die daarbij horen

06WPI

Werkplek Inspectie

08REG

Registratie

16OCF

Online Communicatie & Formulieren

17OPL

Opleiden & Online Leren

Geen KAM-mappen meer met Marchal.online

Samen zorgen we dat de projectlocatie er opgeruimd bij staat en er geen papieren meer rondslingeren. Gebruik de afspraakplanner en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.