Partner worden

Duurzaam. marchal.online

Wij geloven in synergie, waarin het totaal meer waarde kan vormen dan de delen apart. 

Zoek jij de aansluiting met gelijkgezinde ondernemers, die samen meer impact willen maken dan zij individueel zouden kunnen maken? Benader Marchal.online hieronder en breid je netwerk uit onder andere in samenwerking met het CSRD-collectief en Greenscape Consulting.

Geloof jij ook in het bouwen van langdurige relaties? Waarin beide partijen compromissen sluiten, maar elkaar vóóral vertrouwen en zich aan mens, milieu en elkaar commiteren?

Als startend zzp’er heb ik een beperkte beschikbaarheid, maar ik sta vooralsnog open voor nieuwe samenwerkingen. Hieronder tref je informatie over mijn werkwijze. Spreekt dit je aan? Bekijk de beschikbaarheidsplanner onderaan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek en wellicht slaan wij binnenkort de handen ineen. Voor “een blije planeet” en om klaar te zijn voor de wereld van morgen.

"

ing R. A. (Roelof) Marchal

Zelfstandig adviseur duurzame bedrijfsvoering bij Marchal.online

Typische organisatiestructuur (voorbeeld)

Bedrijven zijn van oudsher doorgaans georganiseerd in een traditionele functionele structuur, met een vaak duidelijke tweedeling tussen kantoor en buitendienst.

Steeds meer organisaties groeien naar een matrix- structuur, met projectleiders als spinnen in het web; communicerend met zowel kantoor als buitendienst en verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Klaar voor morgen met Marchal.online

Sommige bedrijfsfuncties kunnen hiaten bevatten in kwaliteitsprestaties of uitlijning met groeiende behoeften van de markt en belanghebbenden. Voor bedrijven om controle te houden dienen zij een “strategische pasvorm” in te blijven nemen.

De 20 Duurzame Diensten van Marchal™ richten zich op elk mogelijk gebied in de klantorganisatie dat nog hiaten bevat. Een verbinding leggend tussen dagelijkse operatie en de buitenwereld.


Die van vandaag en morgen.

Transformeer met communicatie

Marchal.online vormt de brug tussen de partnerorganisatie en de buitenwereld.

Een vaak onderbelichte tak van de bedrijfsvoering is communicatie, zeker voor wat betreft duurzaamheidsaangelegenheden. 

Door met Marchal.online het gehele verduurzamingsproces te doorlopen en de communicatie hiervan in te richten kan dit hiaat overwonnen worden.

Hiermee wordt de gehele organisatie gegoten in de gewenste “strategische pasvorm”.

Toekomstbestendig en langdurige groei

Voldoe aan de CSRD (Europese wetgeving voor duurzaamheidsverslaglegging)

De nieuwe wetgeving is een feit, dus nu is de tijd voor bedrijven om de kans te grijpen.

Voldoe niet alleen aan de duurzame wet- en regelgeving, maar geef er bovendien een eigen kleur aan en gebruik het als opstapje naar toekomstbestendigheid en langdurige groei.

Hier zijn enkele voorbeelden van wat we samen kunnen creëren.

3 invalshoeken. 10 thema's. 6 fasen. Marchal.online

10 verplichte thema’s om jouw bedrijf af te stemmen met Mens & Milieu.

Met het partnerprogramma van Marchal.online werken we jaarrond aan de integratie en afstemming van jouw bedrijf met alle verplichte thema’s en aspecten binnen de nieuwe duurzaamheidswetgeving (CSRD). Het 6-fasemodel vormt hierin de “groene draad”.

Zo schrijven de algemene vereisten (ESRS1) bijvoorbeeld voor dat je voor ieder materieel onderwerp de risico’s, kansen en invloeden beoordeelt, een strategie bepaalt en adequate beleidsplannen en acties opstelt. 

Daar helpt het 6-fasemodel van Marchal.online bij. Het helpt ons om geen enkele stap over te slaan.

 

 

Check nu mijn beschikbaarheid
en ga het gesprek met me aan!