Nederlandse Internetomroep

Onafhankelijke onderzoeksjournalistiek Toegankelijk voor iedereen

NI1 ONDERZOEK

NI1 - NEDERLANDSE INTERNETOMROEP kanaal 1 - Onafhankelijk & toegankelijk voor iedereen: "Het Nieuwe Normaal, is Niet Normaal"..
2020 was voor mij persoonlijk een heel moeilijk jaar. Ik vind het onvoorstelbaar dat we nog steeds in een lockdown zitten. Dus ben ik maar gaan schrijven. Ongefilterd. Wellicht heb je er iets aan. Of raken anderen geinspireerd om ook zo'n internetkanaal op te zetten. NI2, NI3, kom maar door. Maar goed, dit is NI1. Alvast een beetje tegengeluid. - Met vriendelijke groet, ing R. (Roelof) Marchal

NI1 VAN NEDERLANDSE BODEM
NI1 OPINIE
NI1 POLITIEK

Ik denk niet dat we nog meer angstzaaierij en polarisatie kunnen gebruiken, Wel zoeken van toenadering en meer bewustzijn (ook over het onbekende). Ik wil mensen dan ook waarschuwen, dat het huis in de fik staat! Jazeker, maar we kunnen het nog blussen. Door een streep in het zand te trekken en niet meer mee te doen met allerlei onwetenschappelijke en onmenselijke, politieke agenda's.

BEERPUT

Dollemans mad man (?)


Duik samen met NI1 verder het doolhof in van de waarheden en onwaarheden betreffende immunologie, PCR-testen, alternatieve geneeswijzen en meer.

In het vizier - Dit is een van mijn favoriete afbeeldingen. Als ex-militair, moet ik toegeven het wapen nog steeds aandoenlijk te vinden. Met een vlugge trekkerbeweging kan je besluiten over leven en dood. Maar ik kwam (gelukkig) tot de conclusie dat de pen nog machtiger is dan het zwaard.

Popular Posts
BEZOEK KANAAL 1

Groot nieuws! NI1 lanceert onafhankelijk platform, toegankelijk voor iedereen (in NL). Ga snel heen:

Voor het onafhankelijk nieuwskanaal, ga naar; KANAAL 1
(A)Sociale Netwerken
Aanbevolen

Groetjes uit Nederland
www.ni1.nl

nl_NLNederlands