Prof. Dr. Theo Schetters

Click to return to NI1 News®

Waarschuwing: auto-immuunziekte door experimenteel vaccin

Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn.

Programmamaker Flavio Pasquino praat met de routinier over het fenomeen “messenger RNA vaccins”, de risico’s en de merkwaardige uitingen van het CBG (commissie beoordeling geneesmiddelen) tijdens de persconferentie waarbij de EMA goedkeuring werd toegelicht.

In de video tonen we ook interessante fragmenten van Dr. Andrew Wakefield, die de situatie vergelijkt met experimenten uit Jurassic Park. Ook laten we Adrian Hill aan het woord, een gerenommeerde onderzoeker – die nauw samenwerkt met de WHO t.a.v. HIV vaccins – die met een meta analyse van ivermectine een doorbraak denkt te zien als medicijn.

VOLG BLCKBX.TV

Prof. dr. Theo Schetters wordt hier geinterviewd door Flavio Pasquino. Op sierlijke wijze weet hij de touwtjes aan elkaar te verbinden, de juiste mensen te interviewen en durft hij de juiste vragen te stellen. Volg www.blckbx.tv

DIRECT SPELEN

Deze video wordt je ter beschikking gesteld via een ongecensureerd kanaal van NI1! Klik op de video en bekijk het eens kritisch.

Leave a comment

nl_NLNederlands