NI1
criticast -
Vaccines
7-part minidocu

BACK

Click to return to NI1 NEWS

NI1 WOULD LIKE TO SHARE THIS 7 part CRITICAST about vaccinations

Kritische Kijk is bedoeld om, net als Tegenlicht op NPO, de zaken eens vanuit een andere kant te bekijken.

Het vaccinatiedossier is momenteel misschien wel een van de belangrijkste, i.v.m. het coronavirus. Dat komt mede omdat onze wetenschappelijke en journalistieke sector tot op heden gebruik heeft gemaakt van hoor en wederhoor.

Deze serie geeft daarom juist nu aandacht aan klokkenluiders uit Amerika, die de rest van de wereld willen waarschuwen over risico’s van bestaande en mogelijk nieuwe vaccins.

Het rijksvaccinatieprogramma in Nederland is een van de beste van de wereld. Vaccinaties zijn een van de grootste successen uit de medische geschiedenis, door het helpen vermijden van schadelijke ziektes zoals de mazelen. Toch is ieder virus en ieder vaccin weer anders, en blijft een Kritische Kijk gewenst.

Click 2 play 

Just click the play button to the right and at the end of each part, the sequal will appear. Should you run into any compatibility issues you can also follow this link to go to the complete YouTube playlist.

NI1 CRITICAST – VACCINES,
THE 7-part minidocu

To vaccinate, or not to vaccinate?

Leave a comment

nl_NLNederlands