OPiNIE
LOCKDOWNMAATREGELEN ZEER, ZEER SCHADELIJK
  
Waarom ik denk dat de huidige lockdownmaatregelen desastreus zijn en we direct zouden moeten stoppen dit met geweld op het volk af te dwingen– ing R. Marchal

Het Nieuwe Normaal, is (Totaal) Niet Normaal. Voor jonge kinderen die nu opgroeien, zal het moeilijk worden om ooit de vrijheden te kunnen genieten die mijn generatie genoot. Kans is namelijk aanwezig, dat dit "nieuwe normaal" nooit meer weg gaat. Ik zou de status quo graag willen uitdagen en meteen de gehele mensheid herinneren aan onze plicht onze (klein)kinderen niet in de steek te laten.

Deze kinderen groeien op met "het nieuwe normaal" als hun enige belevingswereld. Mijn nederige mening is echter, dat dit ver, ver van normaal is. Ik probeer niet te relschoppen ofzo, ik zeg het zoals ik het denk. Het is niet normaal. Ik heb dertig jaar relatief vrij geleefd hier in Nederland en er een paar hele mooie jeugdherinneringen aan over gehouden die die bewering ondersteunen. Gedurende mijn jeugd was ik nooit echt onderdrukt in mijn vrijheid van meningsuiting. Of in mijn vrijheid om naar eigen keuze bijeen te komen met vrienden en familie en elkaar aan te kunnen raken. Om te kunnen te kunnen verbinden fysiek, mentaal of op welke manier dan ook.

Noch de overheid, noch leraren of zelfs mijn eigen ouders beperkten mij om te kunnen kiezen hoe ik mijn vrije tijd invulde. Ik mocht lezen, schrijven, luisteren naar- en spreken over wat ik maar wilde, waar- en met wie dan ook. En op alle mogelijke online- of offline platformen. Zonder enige vorm van controle van buitenaf. De enige controle die er wel was, dat was sociale controle. En dat was altijd (ruim) voldoende. Het is in mijn optiek de enige natuurlijke, duurzame controle. Wat een schril contrast met het leven van onze kinderen vandaag. Levend in complete afscherming van zonsopgang tot -ondergang, alleen maar naar binnen in de geest kunnen keren. Wie weet wat daar gebeurt, in die donkere gedeelten van onze jonge, kwetsbare kinderbreinen?

En welke vonk is er überhaupt nog over in een menselijk wezen, wanneer alle dingen die leven geven zijn afgenomen? Niet enkel voor een dag. Maar elke dag, al een jaar lang en wellicht nog voor jaren die komen. Zeg eens, overdrijf ik? De enige plek voor hen is hun computer en zelfs dat wordt nauw in de gaten gehouden en gecensureerd. Jammer genoeg - net als met sigaretten en alcohol - zijn porno, gokken, spelletjesverslaving en zelfs het zogenoemde "dark web" slechts één klik van de jeugd verwijderd.

Maar deze "digitale drugs" zijn volledig gratis, in tegenstelling tot de "drugs" die ik ken van mijn jeugd. Ik spaarde bijvoorbeeld om in het weekend een sixpack superzoete drankjes zoals Breezer of Smirnoff te kunnen kopen, niet eens ècht drank. Deze digitale drugs zijn bovendien direct beschikbaar, je hoeft niet eens buiten naar een dealer te gaan. En op de computer is er totaal geen sociale controle of ouderlijk toezicht.

Kinderen zijn fysiek uit hun scholen verdreven, en wat dat betreft ook uit iedere andere publieke plek of uitgaansgelegenheid. En als je het mij vraagt, gegeven de risico's van deze digitale drugs, moet het opsluiten van deze jeugd absoluut nu stoppen. Hersenbeschadiging en permanente geestelijke beperkingen liggen op de loer. Wereldwijd. Laat staan wat het sociaal isolement doet. Dat is toch geen leven? Noch voor de jonkies, noch voor de ouderen. En zeker niet voor mij :) Punt.

WAT WE DIENEN TE DOEN
1
Breng een dwingend advies uit voor GEZONDE LEEFWIJZE & (MEDISCHE) VOEDING/SUPPLEMENTEN zoals vitamine A, D en zinc. In plaats van schadelijke, niet-effectieve lockdowns en overeenkomstig controversiele vaccinatieprogramma's. Als we nou echt iets zouden moeten verbieden, laat het dan (uitbundig) roken en drinken zijn. Of te lang/altijd maar binnen/op de telefoons en achter de televisie hangen zonder dagelijkse lichamelijke inspanning.
2
Stop die politieke gekkigheid en laten we terug gaan naar de wetenschap. DE ANDERHALVEMETER IS EEN GEDROGT. MASKERS WERKEN OOK NIET. DIRECT MEE STOPPEN. WE VERWOESTEN NIET ALLEEN DE ECONOMIE, MAAR DE ALGEHELE GEZONDHEID EN MENTALITEIT GAAT HARD ACHTERUIT.
3
En wat is er eigenlijk gebeurd met kudde-imuniteit? Laten we terug gaan naar het echte normaal en de natuur zijn vrije beloop laten gaan. Zoals we dat altijd hebben gedaan. Heb een beetje vertrouwen en bevrijd je van leven in een kooi voor de rest van je leven.

Leave a comment

nl_NLNederlands