Ik ben woedend en ik pik het niet meer!” – Howard Beale.
Ik ben woedend, omdat het grote publiek geen idee heeft waar onze belastingcenten heen gaan
Nou, ik kan je vertellen dat een groot deel gaat naar het onuitputtelijke oorlogspotje bij de NAVO om de Joint Strike Fighter, SCUD's, bommen en granaten te blijven afzetten

En dat is werkelijk waar de domste aanpak die ik ooit gehoord heb, voor vrede en veiligheid.

Een ander groot portie van ons belastinggeld gaat naar investeringsbankiers. Alsof ze nog niet genoeg smerig geld gehaald hebben uit hypotheken.

Het is zonde dat de nieuwe Instagram-generatie te zelfingenomen is om zich nog bezig te houden met wat er achter de schermen afspeelt.

Toen ik jong was wilde ik maar al te graag weten hoe de wereld werkt en moest ik bedelen bij een vriend van me om zijn DVD "Loose Change" uit te lenen.

Soms heb je een duwtje in de rug nodig. Documentaires zoals die kunnen echt levens veranderen.

Er is nog steeds een verschrikkelijke oorlog gaande. Toen was het de oorlog tegen terreur. Nu is het de oorlog tegen het virus.

Al Qaida is opgezet door de CIA om ons te beduvelen Afghanistan en Iraq in te gaan

Colin Powell verontschuldigde zich op nationale telivise omdat ze (het pentagon) WISTEN van te voren dat er geen massavernietigingswapens waren.

We hebben oplossingen nodig.

De enige echte terreurstaat is Israel en het is gewapend tot de tanden met kernkoppen om wie dan ook ter plekke te kunnen wegvegen.

We mogen wel wakker worden en ook woedend worden! Net als acteur Howard Beale.

Zeker tijdens de lockdown, zou deze clip van hem in de film "Network" (1976) vermakelijk moeten zijn.
Bovendien zou het je verbazen hoe zo'n oude film zo raak kan zijn in het licht van de huidige gebeurtenissen.

 

P.s. Je hoeft je hoofd niet uit het raam te steken. Maar je kan een reactie achterlaten hieronder als je ook woedend bent!

P.P.S. Je hoeft ook niemands DVD meer te lenen. Hier is de Youtube-link naar de volledige documentaire::“9/11 Loose Change: Americas Coup 2007” kijkenmoetje

Leave a comment

nl_NLNederlands