Slidewindow.tgpQueue.add('tgpli-5fc6a8b5a006c')
 EEN BLIJE PLANEET

Laten we maar gewoon met de deur in huis vallen. Miljoenen mensen wereldwijd lijden aan allerlei ernstige aandoeningen. Niet alleen in ontwikkelingslanden, maar misschien wel juist hier in het (wilde) westen. De technocratische revolutie heeft niet alleen gezorgd voor machtswisselingen (met name van staat naar particuliere bedrijven). Maar vooral heeft het geleid tot onherstelbare schade aan moeder natuur en zelfs onze eigen fysieke gezondheid. Maar wat is dan het goede nieuws? Lees gerust verder!

0
Slechte luchtkwaliteit
0
Fout medisch handelen
0
Verkeersongevallen
0
Ongezonde leefstijl & Schadelijke gewoonten
 Hoop Doet Leven

These images depict people who are standing up. Allthough they aren’t being heared enough, with social media and the internet they do get a lot more attention than before. The freedom of speech is still under attack though. During corona even Google, Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, etc. work overtime to delete controversial opinions.

Gelukkig worden meer en meer mensen wakker. We zouden opnieuw volledige vrijheid van meningsuiting en transparantie moeten opeisen binnen de overheid, media, nutsbedrijven en gezondheidszorg. Laten we samenwerken mensen!

Nu meer en meer mensen zich uitspreken op alternatieve kanalen, vindt er een nieuwe machtswisseling plaats - die naar het volk. Kennis is nu eenmaal kracht, en het komt eindelijk in de goede handen!

"We erven deze aarde niet van onze voorouders, we lenen het van onze kinderen" (Geronimo, leider Apache indianenstam)

 Ambities
TIMELINE
2020
Wat initiatieven op papier zetten die ertoe doen. Beginnend met University®
2021
Samenwerken met leveranciers en duurzame partners @ SHOP®
2022 en verder
Meehelpen aan een wereldwijd netwerk van duurzame partners die samen echt een verschil maken voor de planeet. Meedoen? Neem contact op.
Doorlopend
Netwerken voor de circulaire economie. Lees mijn verhaal.
Missie
Een Blije Planeet
Duurzaamheid
Streven naar een positieve bijdrage aan de mensen zowel als moeder natuur. Positief in de kringloop van het leven en die van de economie.
De Juiste Dingen doen
Duurzame oplossingen vereisen veel samenwerking, toewijding en een tikkeltje geduld. Oefening baart kunst.
De Dingen Goed doen
"Door alle obstakels en afleidingen te overwinnen, kan de mens onvermijdelijk aankomen op zijn gewenste bestemming" (C. Columbus)
Mijn Blije Planeet Nieuwsbrief! Soort van een krant, maar dan positief. En waarheidsgetrouw.

  Alleen ècht belangrijke e-mails en mijn gegevens blijven uiteraard vertrouwelijk

  Locatie

  De oude stad van Alckmaer 
  the Netherlands

  Bellen

  +316 20 96 00 06

  E-mail (voorkeur)

  contact@MARCHAL.online
  Niemand werkt alleen. Dat is waarom ik hoop vele partners te ontmoeten in deze queste naar een Blije Planeet. Je hoeft overigens niet actief mee te doen. Volg gewoon mijn initiatieven op social media of mijn nieuwsbrief! Want een gewaarschuwd mens telt voor twee. 

  nl_NLNederlands