EEN GOED VERHAAL TIM GIELEN

Click to return to NI1 News®

MONOPOLIE: EEN TOTAALPLAATJE VAN “THE GREAT RESET”

Minder dan een handje vol megacorporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect.

Dat legt Tim Gielen in bijgaande video klip en klaar uit.

Van het ontbijt dat ‘s ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we ‘s nachts op slapen, en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties.

In deze video laat ik je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn, en de drijvende kracht achter “The Great Reset” van het World Economic Forum.

KLIK OM TE SPELEN

NI1 heeft zijn best gedaan dit filmpje ter beschikking te stellen via een zo goed als niet-censureerbaar kanaal. Geniet ervan!

NI1criticast (dutch)
EEN GOED VERHAAL – TIM GIELEN

Een wilekeruig persoon als ik kan zonder ervaring met videobewerking, met behulp van een oude laptop, in ongeveer 20 minuten objectief in beeld brengen dat slechts 2 bedrijven een totale monopolie bezitten op alle industrieën ter wereld.

 

Mijn vraag is dan ook, waarom hoor je hier niets over in de media? Tim Gielen

Leave a comment

en_USEnglish